Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña

Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña

Hey everyone, it's John, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña is something that I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña estimated approx 1 h + 1 h reposo.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña using 16 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Esta tarta salada es una especie de Quiche con una masa quebrada casera de Orégano, que si no queréis hacerla, podéis comprar una lámina de hojaldre o brisa para elaborar la receta...
La he hecho al Estilo Borgoña, porque es una receta Francesa y además la Sidra dulce empleada en mi elaboración es de esa región, una bebida realmente dulce y buenísima...
Con esta Tarta sorprenderéis a vuestros amigos para una cena informal, acompañada de unas copitas de Sidra... Ya veréis...
He utilizado Queso Brie, pero podéis poner Camambert u otro queso y si maceráis el queso con licor de Calvados, ya ni os cuento... Y los espárragos quedan geniales en la elaboración. Espero que os guste, y... ¡¡Hasta la próxima!!!
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Ingredients and spices that need to be Take to make Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña:

  1. Para hacer la masa:
  2. 250 grs Harina Repostería
  3. 125 grs Mantequilla
  4. 1 Yema de Huevo
  5. 1 Cucharadita Sal
  6. 1 Cucharada Orégano seco
  7. 50 ml Agua
  8. Para hacer el Relleno:
  9. 1 Queso Brie (120-150 grs)
  10. 50 ml Sidra, utilicé dulce
  11. 1 Cucharadita Hierbas Provenzales
  12. 2 Huevos + 2 yemas
  13. 150 ml Nata para cocinar o Leche Evaporada
  14. 100 ml Leche
  15. al gusto Nuez Moscada
  16. Pimienta y Sal

Instructions to make to make Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña

  1. Pesamos y cortamos la Mantequilla a dados.
  2. En un Robot de Cocina, Amasadora o en un bol ponemos la Harina, Mantequilla y Sal. Mezclamos como mínimo 5 minutos. Echamos ahora la Yema de huevo, Agua y el Orégano. Volvemos a mezclar 5 minutos más. Formamos una bola con la masa y la envolvemos en film transparente. Reservamos en Nevera mínimo 1 hora.
  3. Retiramos la corteza al Queso Brie y cortamos a dados. Lo ponemos en un tarro o tupper con los 50 ml de Sidra y las Hierbas Provenzales. Reservamos en nevera junto la masa mínimo 1 hora.
  4. Pasada la hora, estiramos la masa en círculo con un rodillo sobre una superficie enharinada. Untamos el molde con mantequilla y colocamos en ella la masa bien colocada. Con la ayuda de un tenedor pinchamos la base. Reservamos.
  5. Precalentamos el Horno a 180ºC (term. 6) con calor arriba, abajo y Sin Turbo (Sin aire rotativo).
  6. Sacamos el Queso Brie del tarro y lo colocamos sobre el fondo de la masa. La Sidra la pondremos en un bol junto los Huevos, Yemas, Nata, Leche, Nuez Moscada, Pimienta y Sal. Batimos bien y lo echamos junto el Queso Brie.
  7. Lavamos, secamos y cortamos el tallo duro de los Espárragos. Los vamos colocando encima del relleno de la Tarta. Horneamos durante unos 30 minutos o hasta que la masa y el relleno estén doraditos.
  8. Y... ¡¡Listo!!!! Mi consejo es comerla calentita, pero templada o fría está igual de rica... Si no la coméis en el mismo momento, guardarla en un tupper hermético en nevera. Espero que os guste... Y nos vemos en la próxima receta....

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or even more components or is a little basically spicy, you can make simple modifications to achieve this objective. Simply put, start making your recipes promptly. As for fundamental cooking abilities for beginners you do not require to learn them but only if you grasp some basic cooking methods.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Award-winning Tarta de Brie y Espárragos Trigueros al estilo Borgoña. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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