Cheesecake de salmón y lima

Cheesecake de salmón y lima

Hello everybody, it is Drew, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Cheesecake de salmón y lima. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake de salmón y lima is one of the most favored of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. Cheesecake de salmón y lima is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Cheesecake de salmón y lima, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cheesecake de salmón y lima delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cheesecake de salmón y lima is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cheesecake de salmón y lima estimated approx 15 minutos.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Cheesecake de salmón y lima using 14 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Una tarta riquísima de queso con salmón y lima ideal como entrante

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Cheesecake de salmón y lima:

  1. 100 gr galletas saladas (Crackers)
  2. 60 gr mantequilla fundida
  3. 6 hojas gelatina pequeña o 3 grandes (10 gr)
  4. 100 gr Salmón ahumado
  5. La piel de media lima (En tiras si se va a hacer en thermomix, pero si no rallada bien fina con un rallador)
  6. 2 ramitas perejil fresco (Solo las hojas)
  7. 20 gr cebolla
  8. 90 gr queso de cabra
  9. 300 gr queso crema
  10. Sal
  11. Pimienta recién molida
  12. 100 gr nata
  13. Ensalada aliñada con AOVE (Aceite de oliva virgen extra) y zumo de limón
  14. ----- Acompañamiento:

Steps to make to make Cheesecake de salmón y lima

  1. Tritura las galletas y mezcla con la mantequilla derretida y cubre con esta mezcla la base de un molde desmontable de 20 cm (primero forra con papel film el molde) y reserva en la nevera.
  2. Pon la gelatina a hidratarse con agua helada, pica en una picadora o con el cuchillo pero bien pequeñito el salmón, y haz lo mismo con el perejil y la piel de lima... rállala directamente de la lima.
  3. Pica bien pequeño la cebolla en una picadora, tritura el queso de cabra y agrega el queso crema y añades todo lo anterior menos la gelatina y el salmón, salpimenta.
  4. Calienta la nata y agrega la gelatina escurrida. Mezcla que se disuelva bien y añades el salmón bien picado y la crema de queso, mézclalo bien y échalo en el molde reservado.
  5. En Thermomix
    Galletas + Mantequilla, ponlo en el vaso y tritura 12 s a v8. Baja con la espátula las paredes y repite operación. Forra el molde de 20 cm y reserva en la nevera.
  6. Pon la gelatina a hidratar en agua helada, sin lavar el vaso pon el salmón y trocea 5s a v9, reserva. Sin lavar el vaso, tritura la piel de la lima y el perejil 10s y v9. Baja con la espátula restos de las paredes y repite la operación.
  7. Añades la cebolla y trocea 3s a v5, incorpora el queso de cabra y tritura 4s a v5. Baja las paredes con la espátula y agrega el queso crema, sal y pimienta. Mezcla 4s a v4, retira del vaso y reserva junto el salmón.
  8. Sin lavar el vaso, vierte la nata y programa 2 min 100º v1, añade la gelatina escurrida y mezcla 2 s a v2. Incorpora la crema de queso, el salmón y mezcla 4s a v4. Vierte sobre la mezcla de galleta y déjalo mínimo 6 horas en la nevera hasta que cuaje. Mejor de un día para otro.
  9. Retira del molde y sírvelo con la ensalada regada con el aove y el zumo de limón.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to offer a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit basically zesty, you can make easy changes to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you don't need to discover them yet just if you master some easy cooking strategies.

This isn't a complete guide to fast and very easy lunch dishes however its good food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Quick Cheesecake de salmón y lima. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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