San marcos. Tarta de aniversario

San marcos. Tarta de aniversario

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, San marcos. Tarta de aniversario. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

San marcos. Tarta de aniversario is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. San marcos. Tarta de aniversario is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from San marcos. Tarta de aniversario, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare San marcos. Tarta de aniversario delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make San marcos. Tarta de aniversario is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook San marcos. Tarta de aniversario estimated approx 90 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook San marcos. Tarta de aniversario using 19 ingredients and 18 steps. Here is how you cook that.

Esta tarta fue muy especial. Asi que la hemos hecho nuestra tarta de aniversario. Este año algo mas especial pues me he atrevido con ella y tiene mucho amor :)
#mirecetario

Ingredients and spices that need to be Prepare to make San marcos. Tarta de aniversario:

  1. 3 bases de bizcocho redondas
  2. ---------- Cremas:
  3. 1 litro nata para montar (500 ml y 500 ml)
  4. 4 cucharadas chocolate en polvo
  5. 10 cucharadas azúcar (5 cucharadas para cada 500 g)
  6. 2 sobres estabilizante de nata
  7. ----------- Almíbar:
  8. 120 g agua
  9. 150 g azúcar
  10. 1 sobre azúcar vainillada
  11. --------- Crema de yemas:
  12. 4 yemas
  13. 50 g agua
  14. 150 g azúcar
  15. 1 cucharada maicena
  16. ---------- Decoración:
  17. fideos de chocolate
  18. azúcar moreno
  19. azúcar dorada

Instructions to make to make San marcos. Tarta de aniversario

  1. En uno de los boles pondremos 500gr de nata, el estabilizante y las 5 cucharadas de azucar y montaremos. Una vez montada reservaremos inmediatamente en el frigorifico
  2. En otro bol pondremos los otros 500 gr de nata, las otras 5 cucharadas de azucar, el chocolate en polvo y el sobre de estabilizante y reservaremos de nuevo una vez montado en la nevera
  3. Poner en la thermo el agua y los dos tipos de azucar 7 min, varoma, vel 1 y reservar
  4. Con el almibar que acabamos de preparar mojaremos la primera capa de bizcocho
  5. A continuación ponemos una capa de trufa, teniendo en cuenta que debemos reservar un poco para la decoración final
  6. Después colocaremos otra capa de bizcocho y la volveremos a mojar con el almibar
  7. Luego colocaremos la capa de nata, teniendo en cuenta igual que con la trufa de reservar un poco para la decoración final
  8. Después colocaremos otra capa de bizcocho y la volveremos a mojar con el almibar y reservaremos en la nevera para empezar a preparar la crema de yemas
  9. En una cazuela al fuego ponemos el agua con el azúcar hasta que se disuelva lo sacamos del fuego y dejamos templar.
  10. En otro bol, juntamos las yemas con la maicena y batimos.
  11. Juntamos las dos preparaciones, y las ponemos al fuego, removiendo hasta que espese. A continuación tendremos que conseguir que esta crema se enfríe lo mas rápido posible, para que conserve un color bonito y no se oxide ni forme costra, para ello preparamos un recipiente con agua fría y cubitos de hielo. Pondremos nuestro bol dentro sin dejar de mover y sin que le entre nada de agua.
  12. A continuación la extenderemos de forma uniforme como ultima capa de nuestra tarta
  13. Pondremos azúcar moreno por encima de la crema de yemas
  14. Y por último con ayuda de un soplete la quemaremos
  15. Por ultimo nos quedara decorar los laterales de la tarta. Pondremos en la manga pastelera la trufa e iremos haciendo la decoracion como se aprecia en la foto
  16. Ahora lavaremos la manga pastelera y secaremos bien y decoraremos de nata por los huecos restantes y pondremos nuestra foto impresa
  17. Y para finalizar la super tarta decoraremos las partes de trufa con fideos de chocolate y las de nata con azucar dorada
  18. Y..... listo nuestra tarta de aniversario lista para entrar a la nevera hasta el momento de degustar

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you want to offer a dish that utilizes less or even more components or is a little essentially spicy, you can make basic modifications to achieve this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you do not require to learn them however just if you master some simple cooking methods.

This isn't a complete overview to fast as well as very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Speedy San marcos. Tarta de aniversario. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta Casarecce n’casciata

Tarta de queso con mermelada de higos

Masa de crepes muy fácil Thermomix