Tarta 🍰Sacher con thermomix

Tarta 🍰Sacher con thermomix

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Tarta 🍰Sacher con thermomix. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Tarta 🍰Sacher con thermomix is one of the most popular of current trending meals on earth. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They're fine and they look fantastic. Tarta 🍰Sacher con thermomix is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Tarta 🍰Sacher con thermomix, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta 🍰Sacher con thermomix delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Tarta 🍰Sacher con thermomix using 18 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Ya sabéis que esta tarta es originaria de Austria, pues es tan sencilla de hacer, que os paso la receta, paso a paso😜😜😜 especialmente para los amantes del chocolate negro😋😋😋😋

Ingredients and spices that need to be Take to make Tarta 🍰Sacher con thermomix:

  1. Ingredientes para el merengue:
  2. 6 claras de huevo
  3. 40 gr azúcar blanquilla
  4. 1 pellizco sal
  5. Para el resto de la masa:
  6. 200 gr chocolate fondant en trozos
  7. 120 gr mantequilla sin sal
  8. 150 de azúcar blanquilla
  9. 50 ml coñac
  10. 6 yemas de huevo
  11. 120 gr harina de repostería
  12. 1 cucharadita levadura química
  13. Para el relleno:
  14. 400 gr aprox. de mermelada de albaricoque
  15. Para la cobertura:
  16. 150 gr chocolatefondant
  17. 50 gr agua
  18. 50 gr mantequilla sin sal

Instructions to make to make Tarta 🍰Sacher con thermomix

  1. Precalienta él horno a 180 grados con calor arriba y abajo o ventilador.
  2. Para el merengue: coloca la mariposa en las cuchillas y prepara el merengue, para ello vierte en el vaso las claras, el azúcar, la sal y mezcla 4 minutos en velocidad 4, reserva en un bol y retira la mariposa.
  3. Para el resto de la masa: Sin lavar el vaso, añade el chocolate y trocealo 15 segundos vel. progresiva 5-10. Agrega la mantequilla y el azúcar y programa 4 minutos 37 grados vel., 2 comprobaremos que este bien fundido y con la espátula rebaña bien las paredes del vaso. Programa vel., 4 sin tiempo ni temperatura y ve incorporando el coñac y las yemas de una en una a través del bocal. Cuando este integrado para la máquina.
  4. Añade la harina y la levadura. Programa 15 segundos en vel., 3 y termina de envolver con la espátula. Agrega el merengue reservado poco a poco con movimientos envolventes.
  5. Vierte la mezcla en un molde de 22 cm de diámetro engrasado y hornea 35-45 minutos a 180 grados arriba y abajo, pasado el tiempo comprueba que esta cocinado introduce un palillo de brocheta y si sale seco esque ya esta, si no, déjalo un poco más. Sacalo y déjalo enfriar en una rejilla
  6. Para la cobertura: pon en el vaso el chocolate en trozos y tritura 15 segundos en vel., progresiva 5-10. Agrega el agua 💦 y programa 4 minutos 37 grados vel., 2
  7. Montaje de la tarta: desmolda el bizcocho sobre una rejilla. Divide el bizcocho en dos capas. Unta él bizcocho interior con la mermelada de albaricoque. Pon la capa superior y unta también la parte de arriba con el resto de la mermelada. Vierte el chocolate de cobertura sobre la tarta e introdúcela en la nevera para que endurazca.
  8. Una vez dura decora como más te guste y !!!!!!WALA!!!!! si os gusta el chocolate este es un postre exquisito para los amantes del chocolate negro😜😜😜😜

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make basic changes to achieve this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not need to discover them yet only if you master some simple food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes however its great something to chew on. With any luck this will obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Favorite Tarta 🍰Sacher con thermomix. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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