Tortellini de calabacín

Tortellini de calabacín

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tortellini de calabacín. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tortellini de calabacín is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Tortellini de calabacín is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Tortellini de calabacín, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortellini de calabacín delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tortellini de calabacín is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tortellini de calabacín estimated approx 60 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Tortellini de calabacín using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Plato con muchas preparaciones no es muy difícil pero realizaremos un plato para medalla

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tortellini de calabacín:

  1. 2 calabacines
  2. 300 gr pechuga de pollo
  3. 2 chalotas
  4. 5 champiñones
  5. 25 gr mantequilla
  6. 1 vaso vino blanco(afrutado si podemos)
  7. 4 pimientos del píquelo enteros de bote
  8. 2 cucharadas azúcar
  9. 1 vaso nata para cocina
  10. 1 manzana fuji
  11. Tomillo y Romero para decorar

Instructions to make to make Tortellini de calabacín

  1. Lo primero que vamos a hacer es la salsa
    Echaremos un poco de aceite de oliva en una sartén
    Cuando esté caliente pondremos los pimientos en la sartén los haremos un poco por cada lado y añadimos la Azucar.
    Los hacemos un poco más hasta que se disuelva la Azucar y añadimos la nata.
    Dejamos que se espese un poco la echamos en el vaso de la batidora y trituramos hasta obtener la consistencia que deseemos
  2. Cortamos la manzana por la mitad de forma que nos quede el rabo a un lado y el culo al otro. Y hacemos finas láminas con una mandolina.
    Ponemos una hoja de papel de horno en una bandeja de horno las laminas de la manzana otra encima y una bandeja para que presione y lo ponemos a 100 grado en el horno unos 25 m
    Sacamos y si deben de quedarse crujientes
    Reservamos
  3. Ahora el relleno
    Picamos las chalotas si no tenemos podemos usar puerro pero solo la parte blanca, ponemos la mantequilla en la sartén y cuando esté líquida añadimos la chalotas y pochamos a fuego medio bajo.
    Limpiamos bien los champiñones con papel de cocina y les cortamos el tallo. Los picamos muy picadito y añadimos a las chalotas.
    Cuando esté hecho el champiñón le añadimos el vino y dejamos reducir.
    Picamos el pollo muy picadito y lo añadimos cuando se halla evaporado el alcohol.
    Yo suelo añadir un poco de curri o una cayena
    Lo cocinamos un poquito apagamos el fuego y lo reservamos.
    A mí personalmente me gusta picarlo todo en la termo ir o en una batidora.
  4. Ahora cortaremos el calabacín a lo largo con ayuda de una mandolina o un corta fiambres
    Los colocamos en cruz y ponemos el relleno
  5. Lo cerramos como un pañuelo le damos la vuelta para qué no se abra y lo ponemos en una bandeja para el horno
  6. Precalentamos el horno a 180 grados
    Y lo ponemos unos 20 m
  7. Montamos el plato:
    Ponemos un espejo con la salsa un tortellini encima y el crujiente
    Adornamos con el romero y el tomillo

As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make basic changes to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for basic cooking abilities for newbies you don't require to learn them yet only if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a total guide to fast and simple lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Quick Tortellini de calabacín. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Salmorejo andaluz

Arroz con pollo y verduras

Roscón de reyes todos los días del año