Mejillones en salsa picante

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Mejillones en salsa picante. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Mejillones en salsa picante is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Mejillones en salsa picante is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Mejillones en salsa picante, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Mejillones en salsa picante delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Mejillones en salsa picante is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Mejillones en salsa picante estimated approx 45 minutos.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Mejillones en salsa picante using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Los mejillones son una rica fuente de muchas vitaminas y minerales esenciales, ricos en vitaminas del complejo B, vitamina C, ácido fólico, hierro, fósforo, manganeso, selenio y zinc.
Gramo por gramo, la carne del mejillón fresco, como muchas variedades de pescados y mariscos, ofrece la misma cantidad de proteína de alta calidad como la carne roja, pero mucho menos grasa, especialmente de la grasas “malas” o de las grasas saturadas. Aproximadamente contienen entre el 50 y el 75 por ciento de las calorías de los diferentes tipos de carne roja. Medio kilo de mejillones con su concha o una ración de aproximadamente 15 mejillones, proporcionan la misma cantidad de proteína como las que hay en un bistec de 170 gramos, pero sin embargo, sólo contiene una pequeña cantidad de la grasa saturada que contiene este bistec. El consumo de alimentos ricos en proteínas de alta calidad, como es el caso de los mejillones, nos aporta beneficios para nuestra salud, cuidando nuestro corazón y aportando fibra a nuestra dieta. Esto último puede ser interesante, si queremos controlar nuestra figura.
http://alimentos.org.es/mejillones.
Así, que yo, me apunto al mejillón, y con esta salsa, están estupendos, si no quieres hacerlos picantes , con omitir la cayena , sigues teniendo un plato espectacular de mejillones !!!!.
Ingredients and spices that need to be Get to make Mejillones en salsa picante:
- - 1000 gramos de mejillones limpios..
- - 50 gramos de aceite de oliva.
- - 100 gramos de cebolla.
- - 100 gramos de pimiento verde.
- - 100 gramos de pimiento rojo.
- - 2 dientes de ajo.
- - 500 gramos de tomate triturado.
- - Unas hojas de albahaca.
- - 1/2 cucharadita de sal.
- - 1/2 cucharadita de cayena en polvo.
Instructions to make to make Mejillones en salsa picante
- Lava bien los mejillones y ponlos en el recipiente varoma. Tapa y reserva.
- Pon en el vaso el aceite, la cebolla, el pimiento rojo y verde y los ajos y trocea 3 seg/ vel. 5. Con la espátula baja las verduras hacia el fondo del vaso y sofríe 10 minu/ 100 grados/ vel. 2. Si lo quieres triturado, espera unos minutos a que baje la temperatura y tritura 10 seg/ vel. progresiva 5 – 10. Con la espátula, baja las verduras hacia el fondo del vaso.
- Añade el tomate, la albahaca, la sal y la cayena y programa 15 minu/ varoma/ vel. 1. Inmediatamente después, sitúa el varoma en su posición y programa otros 15 minu/ varoma/ vel. 1.
- Ten cuidado al abrir la tapa del varoma y mira si están abiertos los mejillones. De no ser así, programa unos minutos mas a la misma temperatura y velocidad.
- Coloca en un fuente de servir y cúbrelos con la salsa.
As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more components or is a bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to standard cooking skills for beginners you don't need to discover them yet just if you master some straightforward food preparation strategies.
This isn't a complete overview to fast and easy lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Mejillones en salsa picante. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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