Galletas bicolor

Galletas bicolor

Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Galletas bicolor. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Galletas bicolor is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Galletas bicolor is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Galletas bicolor, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Galletas bicolor delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Galletas bicolor using 7 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Comenzamos el mes de Julio con unas galletas muy especiales.

La masa de galletas de mantequilla siempre da mucho juego y si encima dividimos la masa en dos y la combinamos con chocolate, el resultado es sorprendente, unas galletas bicolor, deliciosas y que se preparan en un momento.

Vais a ver como los más peques de la casa según las vean se lanzan a por ellas...no dejarán ni las migas.

Ingredients and spices that need to be Take to make Galletas bicolor:

  1. 300 grs. harina
  2. 150 grs. mantequilla
  3. 75 grs. azúcar
  4. 1 huevo
  5. 20 grs. cacao puro
  6. 1 pizca sal
  7. Agua (para unir las masas)

Steps to make to make Galletas bicolor

  1. Con Thermomix:
  2. Ponemos en el vaso la mantequilla (mejor si está a temperatura ambiente) y el azúcar y mezclamos bien durante 2 minutos a velocidad 4.

    Añadimos el huevo, la harina y la pizca de sal. Volvemos a mezclar durante 10 segundos y programamos 2 minutos a velocidad espiga.
  3. Sin Thermomix:
  4. Mezcalmos en un bol la mantequilla (mejor si está a temperatura ambiente) y el azúcar y batimos bien unos minutos. Añadimos el huevo, la harina y la pizca de sal hasta conseguir una masa compacta.
  5. Precalentamos el horno a 180ºC.

    Mezclamos bien y hacemos una bola. Cortamos por la mitad.
  6. A una de las mitades le añadimos un par de cucharadas de cacao puro y mezclamos hasta que se integre.
  7. Hacemos forma de rulo y envolvemos con papel transparente y llevamos al frigorífico durante 15 minutos.

    Pasado ese tiempo cortamos cada rulo por la mitad.

    Con un poco de agua pegamos una parte con otro, intercambiando los colores.

    Volvemos a cortar por la mitad. Volvemos a untar con un poco de agua, juntando otra vez las dos partes de diferente color, de modo que quede alterna la masa blanco y la negra.
  8. Llevamos otros 15 minutos al frigorífico.

    Cortamos cilindros y los ponemos en papel de horno.
  9. Horneamos durante 20 minutos a 180º C.
  10. Sacamos del horno y las ponemos sobre una rejilla para que terminen de enfriarse.
  11. Vais a ver como no dejarán a nadie indiferente y como son una galleta fantástica para tomar después de comer con un café o como desayuno de los más peques de la casa.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience and confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make simple changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you do not need to discover them but just if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a full overview to quick and easy lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Super Quick Homemade Galletas bicolor. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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