Croquetas de compango de pote asturiano

Croquetas de compango de pote asturiano

Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Croquetas de compango de pote asturiano. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Croquetas de compango de pote asturiano is one of the most favored of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Croquetas de compango de pote asturiano is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Croquetas de compango de pote asturiano, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Croquetas de compango de pote asturiano delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Croquetas de compango de pote asturiano using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Tengo que reconocer que para mí lo que más me gusta son las croquetas de jamón y la empanada de bonito; vamos, lo de toda la vida.
Pero me encanta practicar y más aún, no tirar tanta comida 😡!
Así que como he ido a casa de mis padres y les había sobrado tanto Pote de berzas asturiano....

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Croquetas de compango de pote asturiano:

  1. 1 vaso del líquido de la Fabada o Pote (en caso de que se hagan a partir de aprovechamiento de restos)
  2. 1/2 litro leche entera
  3. 75 g mantequilla
  4. ---------- Para rebozar:
  5. harina
  6. Pan rallado
  7. 2 huevos
  8. En caso de querer hacerlas sin tener sobras; cocer un chorizo, una morcilla y un trozo de lacón desalado hasta que quede tierno
  9. 180 g harina
  10. Aceite de oliva para freírlas
  11. Sobras de Compango: chorizo, morcilla, lacón, fariñona (embutido típico de la zona) y sabadiego (mezcla entre chorizo y morcilla que lleva cebolla)

Steps to make to make Croquetas de compango de pote asturiano

  1. Escoger el embutido que vamos a echar. En mi caso tenía bastante, así que mezclé un poco de todo.
  2. Se le quita la piel y se pica en trozos pequeños.
  3. Se separa un vaso de la fabada o pote sobrante y se pasa por la batidora (si no se tuviera no pasa nada; es para darle más sabor a la bechamel). También el embutido lo pasamos por la picadora para no encontrar trozos tan grandes (aunque eso va en gustos)
  4. Procedemos a hacer una bechamel normal con la mantequilla y tostamos un poco la harina. Añadimos la mitad de la leche templada y vamos dejando cocer y revolviendo con unas varillas. Incorporamos, en caso de tenerlo, el vaso del líquido del cocido (yo utilicé colador) y seguimos revolviendo.
  5. Incorporamos la mezcla del compango mientras revolvemos y echamos el resto de la leche según el espesor que necesitemos.
  6. Ya están listas! Ahora a dejarlas enfriar en una bandeja... Unas cuantas horas. Como me gusta que queden muy cremosas; para que no se deshagan, les añadí harina en el rebozado además de huevo y pan rallado.
  7. Es lo que pasa por venir a casa de mis padres... Con lo fácil que es en la mía con la Thermomix hacer croquetas 😂😂 Pero merece la pena! Están buenísimas! Ya nos hemos comido la mitad! Os las recomiendo

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more components or is a little bit basically zesty, you can make basic modifications to attain this goal. Simply put, begin making your dishes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for newbies you do not need to learn them but just if you master some basic cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch recipes but its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Croquetas de compango de pote asturiano. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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